Himmelske “muffins” med æg og bacon

***ADVARSEL!!! DETTE ER IKKE SLANKEMAD***

***OVERHOVEDET!***

Jeg lavede morgenmaden idag. Eller det var nærmere brunch. I hvert fald fik vi amerikanske pandekager med æblebåde og ahornsirup til og så den mest geniale morgenmadsopfindelse EVER! – Æg og Bacon Muffins. Jeg lavede dem til mødregruppen i onsdags og idag til mig og manden min, og de blev indhaleret! Rub og stub blev spist! Her er vores morgenmad:

æg/bacon muffins

Jeg brugte:

  • En muffinsform med 12 “huller”
  • 12 skiver bacon
  • 8-10 store æg
  • 1-1½ dl revet cheddar
  • Salt og peber
  • Lidt olie til at smøre formen med

Æggene piskes sammen med cheddaren og salt og peber. Muffinsformene smøres med lidt olie og siderne beklædes med en skive bacon til hvert hul. Derefter hældes æggeblandingen i. Fyld formene 3/4 op. Sæt formen ind i en ovn forvarmet til 175 grader og bag i ½ time midt i ovnen. That’s it. Det er SÅ nemt og blandingen kan laves aftenen før og sættes i køleskabet. Jaaaamen, hvor er det godt!

klar til ovnen

klar til at blive spistDe er altså voldsomt lækre, så lav rigeligt. Minimum to per person og gerne tre til fire, specielt hvis der er mænd til bords…

Jeg har fundet opskriften her og oversat den til “mit køkken”.

Eat, Enjoy!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s