Stor ståhej…

Min far har fødselsdag idag (hurra og tillykke) og det skulle vi hjem til Nordjylland og fejre igår med frokost og aftensmad . Bilen pakket og så langsomt afsted mod det fædrene land – i det her vejr:

vinter

2 timer tog det. TO TIMER! Og halvdelen af turen med udsigt til bagenden af den lastbil I ser på billedet. Tre uheld, som var sket for noget tid siden, og tre uheld, som skete enten lige foran næsen på os eller lige før vi kom forbi. Så var det pludselig helt ok, at vi kørte langsomt!

Vi nåede frem i et stykke og Pipsqueak blev ammet af og resten kunne sætte sig til det veldækkede frokostbord. Og så for der en djævel i Pipsqueak. De næste 5 timer ville hun overhovedet ikke spise og skiftesvis sov og skreg! Lidt hårdt, når hun havde holdt mor her vågen med nattefest mellem to og fire… Til sidst smed vi håndklædet i ringen og pakkede sammen og kørte hjem mod Aarhus igen – en tur hvor hun skiftesvis sov og skreg (altså lang på en lidt anden måde…). Vel hjemme var “bæstet” så tilpas, at hun opførte sig som om intet var hændt, og spiste og sov som normalt.

Jeg ved ikke om jeg 100% tror på de her “tigerspring”, men noget foregår der i hvert fald lige i tiden! Lille umulius ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s